Omroep Lingewaard

Inschrijving Kerstmarkt Bemmel 2016 al in volle gang!

De inschrijving voor de Kerstmarkt Bemmel, die wordt gehouden op zondag 11 december 2016 is al in volle gang. De kerstmarkt belooft ook dit jaar weer een bijzonder evenement te worden.
Naast de traditionele kerstmarkt met de vele kraampjes, wordt nu al voor het 4 de jaar de Proeverij op de Markt gehouden. Ook wordt zowel op zaterdag 10 december als zondag 11 december weer “Kunst in het Kasteel” in de Kinkelburg gehouden. Zeker aan de kinderen wordt dit jaar extra aandacht gegeven.

Op zondag verwachten we in het centrum van Bemmel weer circa honderd kramen van particulieren, bedrijven en hobbyisten. Natuurlijk is er ook muziek en zullen verschillende koren op de promenade liederen in kerstsfeer ten gehore brengen. Het Kasteel de Kinkelenburg zal op zaterdag en zondag volledig in het teken staan van kunst en op de markt zal weer de succesvolle proeverij Proef Bemmel worden gehouden, waarbij een 16-tal ondernemers weer de lekkerste hapjes en drankjes zullen presenteren. Op de parkeerplaats voor AH komt een kinderplein en er zijn diverse activiteiten binnen het thema “Jong voor Oud”.

Mocht u interesse hebben om een of meerdere kraampjes op de kerstmarkt te huren dan kunt u zich inschrijven via de website http://kerstmarktbemmel.nl. Daar vindt u ook alle verdere informatie.