Jesper Sluiter wijst Jonge Kracht de juiste weg…

IS DIT DE OMMEKEER VOOR DE “ZANDSE”
Na een minuut stilte vanwege het overlijden van 2e elftal trainer Jo van Huet begon de wedstrijd Jonge Kracht Groesbeekse Boys.
De 1e helft verliep normaal en vrij rustig. Beide partijen gaven elkaar weinig kansen en de achterhoede van Jonge Kracht, bestaande uit Kevin Aaldering, Giel Vermeulen, Perry Nesselaar en Tijs Jansen, stond paraat en gaf geen kansen weg.
Na de rust begonnen beide clubs ongewijzigd aan de 2e helft. In de 55e minuut kon Perry Nesselaar door een overtreding op Jesper Sluiter een vrije trap nemen en die zelfde Jesper kopte de bal achter keeper Jeffrey Hoogebosch, waarmee de 1-0 op het bord stond.
In de 58e minuut was er wederom een vrije trap van Perry Nesselaar die terecht kwam bij Jesper Sluiter die vervolgens de keeper uitspeelde en de 2-0 op het scorebord kon laten aantekenen.
In de 60e minuut had Klaas Venderbosch een mooie kans voor de 3-0, maar de bal was te zacht in geschoten.
De Groesbeekse Boys kregen wel een kans maar keeper Brain Wouterse stond zijn mannetje.
Zo verliep het over en weer, echter Jonge Kracht slaagde er goed in om de nul vast te houden.
Door een lange bal vanuit de verdediging kreeg Klaas Venderbosch de bal en had hij zicht op de 3-0, echter deze bal belandde op de paal. In de 85e minuut kreeg hij een herkansing en na het bemachtigen van de bal en het mooi uit spelen van 2 speler kon Venderbosch de 3-0 maken.
In de laatste minuten werd Jesper Sluiter gewisseld voor Rik Peters die vervolgens in de 88e minuut mooi de 4-0 kon maken.

Deze overwinning geeft de “Zandse” moed, er stond dan ook een elftal en een collectief dat er voor wilde gaan deze middag.

Tekst: Alex Hubers / VV Jonge Kracht

Berichten van uw vereniging op Omroep Lingewaard? Mail deze naar: info@omroeplingewaard.nl