Omroep Lingewaard

Joost van Bezooijen wint Tijdrit Dijk en wordt clubkampioen TWC ‘t Verzetje…

Een stevige Zuidwester teisterde het parcours van Tijdrit Dijk, de afsluitende tijdrit over 19 km voor het clubkampioenschap van TWC ‘t Verzetje.

Iedereen stond in topvorm aan de start want dit was tevens een laatste test voordat het Nederlands Kampioenschap in Bemmel plaatsvindt op zaterdag 17 september.

Joost van Bezooijen was ongenaakbaar en won. Met een nieuw parcoursrecord en een gemiddelde van meer dan 46 km per uur won Joost de derde tijdrit dit jaar. Hij werd voor het eerst tot kampioen bij de Wedstrijdrenners en Algemeen Clubkampioen van TWC ‘t Verzetje. Gefeliciteerd!

Cor van der Ploeg werd voor het eerst in jaren geen eerste, maar eindigde op 4 tellen van de winnaar. Ruud Steeghs en Maarten Bremer reden beiden dezelfde tijd deelden de 3e plek

Bij de niet-wedstrijdrijders won Bram Esselink in 28min37, voor Bereket Legebe en Brhane Debsay. Brhane werd daarmee de winnaar in deze categorie.

Bij de Dames won Esther deze tijdrit; bij de Junioren Bram Gerritsen.

Voor het Nederlands Kampioenschap Tijdrijden zoekt TWC ’t Verzetje nog parcourswachten voor zaterdagmiddag en motorrijders om de renners te begeleiden. Interesse? Neem contact op met wedstrijden@twctverzetje.nl