Omroep Lingewaard

Jubilea activiteiten ParticipatiePunt Gendt!

De maand september is een feestmaand bij ParticipatiePunt Gendt. In deze maand bestaan de activiteiten Creatieve ochtend, Wandelmiddag, Zangclub en Repair café 5 jaar. En dat mag gevierd worden!

Ruim 100 vrijwilligers hebben de dames van het ParticipatiePunt Gendt sinds hun oprichting weten te motiveren om verschillende initiatieven op te zetten. Allemaal met het doel om inwoners en nieuwkomers in Gendt mee te laten doen in de lokale samenleving. Van al die activiteiten bestaan er inmiddels een aantal vijf jaar. Reden genoeg om de betrokken vrijwilligers te bedanken voor hun inzet. De mannen en vrouwen van het Repair Café die inmiddels honderden bezoekers blij hebben gemaakt met een reparatie. De dames van de Creatieve ochtend en Zangclub die heel wat creatieve uurtjes hebben verzorgd. En niet te vergeten de wandelvrijwilligers, waardoor mensen die minder mobiel zijn iedere week een frisse neus kunnen halen in de buurt. Namens het ParticipatiePunt Gendt en Stichting Welzijn Lingewaard bedanken en waarderen we deze vrijwillige inzet en worden deze vrijwilligers in de maand september even in het zonnetje gezet.

De ParticipatiePunten zijn een initiatief Stichting Welzijn Lingewaard in opdracht van de Gemeente Lingewaard om samen met inwoners welzijn en zorg dichtbij, toegankelijk en meedoen mogelijk te maken. Naast Gendt zijn er ParticipatiePunten in Huissen, Bemmel, Doornenburg, Haalderen en Angeren. Kijk op www.swlingewaard.nl voor openingstijden en locaties.