Omroep Lingewaard

De Kerstmarkt Bemmel 2016 voor jong en oud!

De Kerstmarkt in Bemmel, die op 11 december van 11.00 uur t/m 17.00 uur wordt gehouden in en rond het centrum, belooft ook dit jaar weer groots te worden. Deze Kerstmarkt is in de afgelopen jaren uitgegroeid tot een regionaal evenement, dat massaal bezocht wordt door bezoekers uit zowel Lingewaard als de wijde omgeving. Met een zeer gevarieerd aanbod aan activiteiten is het een aanrader voor jong en oud!

Op deze koopzondag, waarbij natuurlijk alle winkels geopend zijn, verwachten we in het centrum van Bemmel weer circa honderd kramen van particulieren, bedrijven en hobbyisten. Ook is er muziek en zullen vanaf 11.45 uur acht verschillende koren, waaronder twee jeugdkoren, op de Promenade liederen in kerstsfeer ten gehore brengen. Het Kasteel de Kinkelenburg zal op zaterdag en zondag van 11.00 t/m 17.00 uur weer volledig in het teken staan van kunst. 14 kunstenaars uit het hele land exposeren met een zeer gevarieerd aanbod aan kunstwerken. Op de markt wordt voor de vierde keer de Proeverij gehouden, waarbij 16 ondernemers weer de lekkerste hapjes en drankjes presenteren. Op de parkeerplaats voor AH komt een kinderplein en er zijn diverse activiteiten binnen het thema “Jong voor Oud”
in het oude Mitra-pand grenzend aan het kinderplein. Kinderen van diverse basisscholen kunnen weer hun kerstwens kenbaar maken bij de wensboom op de Markt.

Op zaterdagavond 10 december vindt in de grote tent op de Markt voor de tweede keer het Jingle Bemmell event plaats. Deze keer organiseert de Gezamenlijke Horeca Bemmel deze avond. Het wordt een spectaculaire roadshow met als thema “The best Rock & Dance of the 80’s & 90’s. De avond begint om 20.30 uur en de entree is gratis.

Met al deze activiteiten willen de ondernemers de bezoekers al vast in de kerstsfeer brengen en laten zien wat zij te bieden hebben. Naast de winkels zijn ook de horecagelegenheden geopend en is er voldoende gratis parkeergelegenheid.

Mocht nog u interesse hebben om een of meerdere kraampjes op de kerstmarkt te huren dan kunt u zich inschrijven via de website http://kerstmarktbemmel.nl. Daar vindt u ook alle verdere informatie.
De kerstmarkt 2016 mag u beslist niet missen. Dus wie slim is noteert 10 en 11 december vast in de agenda, zodat u het niet kunt vergeten. De ondernemers van Bemmel heten u van harte welkom.
20151213_135222

20151213_145416

img_6687

13 December 2014 Kunst in Kasteel Kiinkelenburg - Album 1
13 December 2014 Kunst in Kasteel Kiinkelenburg – Album 1