Omroep Lingewaard

KERSTMARKT BEMMEL 2018

INSCHRIJVEN VOOR KERSTMARKT BEMMEL 2018 KAN NOG STEEDS

Over zeven weken is het al zover. Op zondag 09 december 2018 wordt van 11.00 uur tot 17.00 uur in Bemmel weer de groots opgezette Kerstmarkt gehouden. Deze Kerstmarkt, met een unieke combinatie van activiteiten, trekt jaarlijks vele bezoekers, zowel uit Lingewaard als uit de gehele regio. Naast de traditionele kerstmarkt met vele kramen van hobbyisten en handelaren, zijn er de grote overdekte Proeverij op de Markt en brengen diverse koren kerstliederen ten gehore op de Promenade. Op het HEMA kinderplein staat voor de kinderen 9 december zelfs een kunstschaatsbaan. Ook is er straattheater in het centrum en natuurlijk zijn die dag alle winkels en horecagelegenheden geopend.

Op 08 en 09 december wordt van 11.00 uur tot 17.00 uur “Kunst in het Kasteel” de Kinkelenburg gehouden, waar kunstenaars een grote variatie aan kunst presenteren.

Zowel als hobbyist en als handelaar kunt u zich nog inschrijven voor deze kerstmarkt. Dit kan via onze website www.kerstmarktbemmel.nl .

Wij verwachten dat het weer een mooi evenement wordt met voldoende aanbod aan activiteiten en bezienswaardigheden voor jong en oud.

De ondernemers uit Bemmel heten u zowel als deelnemer of als bezoeker van harte welkom.