Omroep Lingewaard

Kerstmarkt Bemmel 2019 weer groot succes

De kerstmarkt in Bemmel van zondag 9 december is, ondanks een paar stevige regen- en hagelbuien weer een doorslaand succes geweest. Zowel op de kerstmarkt zelf, als in de mooi versierde overdekte proeverij op de markt, hebben duizenden bezoekers kunnen genieten van dit, voor de Betuwe, unieke evenement.
Op de kerstmarkt stonden weer de meest uiteenlopende kramen en brachten een vijftal koren weer de mooiste kerstliederen ten gehore. Voor het eerst was er dit jaar een drukbezochte kinderkunstijsbaan en waren er twee leuke straattheateracts. In de Proeverij, presenteerden ondernemers de lekkerste hapjes en drankjes. Leerlingen van het OBC en het duo  ELCE zorgden de gehele dag voor live muziek.
Ook hebben meer dan 100 kinderen weer hun kerstwens ingeleverd bij de wensboom. De winnaars zullen binnenkort bekend worden gemaakt.
Zowel de deelnemers als bezoekers, die wij gesproken hebben, waren over het geheel erg enthousiast.

De ondernemersvereniging Beleef Bemmel bedankt zowel de Kerstcommissie met alle vrijwilligers als de sponsoren en ambassadeurs voor hun inzet en bijdragen. Zonder dit alles is een evenement van deze omvang en met deze variëteit aan activiteiten niet mogelijk.

Foto’s door Elke van Kesteren