Omroep Lingewaard

Kerstworkshop bij Mea Vota

Afgelopen maanden zijn vrijwilligers druk geweest met het snoeien, krenten, oogsten en verkopen van heerlijke, oude druivenrassen uit de historische kassen van Mea Vota. Van het overgebleven snoeihout van de druivenranken, groen en andere (feest)materialen willen enkele enthousiaste vrijwilligers samen met u, leuke kerststukken gaan maken. Hiervoor organiseren zij workshops in de maand december.

Op de website van Mea Vota staan de voorbeelden met informatie van de kerststukken en de data waarop U ze kunt maken. Ook is er een avond gepland waarop u een eigen kerstcreatie kunt maken met aangeboden materialen.

De kosten bedragen €25 p.p. per workshop.  Dit is inclusief een kop koffie/thee met iets lekkers.

Data: dinsdag 16 december het maken van de kerstboom, woensdag 17 december komt de kerstbundel aan de orde  is en donderdag 18 december is het tijd voor een vrije creatie.

Tijd: 19.30-21.30 uur, locatie: Mea Vota, Adres: Boskoops Glorie 33, 6851 VH Huissen

Lijkt het u leuk om uw huis in kerstsfeer te brengen met een zelf gemaakte creatie of wilt u iemand ’n leuk kerststukje cadeau doen? Meldt u zich dan vóór 12 december aan via de website van Mea Vota of stuur een e-mail naar [email protected] of [email protected]. Bellen kan ook met Lenie Sluiter: 06-18 96 91 00

N.B.: Het geld dat de workshop oplevert, komt ten goede van Stichting Mea Vota!