Omroep Lingewaard

 Kick-off Basketball Community Gelderland

Op 6 juli organiseerde Basketball Community Gelderland (BCG) een kick-off bijeenkomst bij Planet Awesome in Nijmegen. De doelstelling van de avond was om de aanwezigen waaronder vertegenwoordigers van diverse ondernemingen, bij te praten over de stand van zaken en vervolgstappen, maar ook de ambitie voor de toekomst.  

In de afgelopen maanden hebben de initiatiefnemers zeker niet stil gezeten. Inmiddels hebben zich al bijna 20  ondernemingen als sponsor aangemeld. De 5 ambassadeurs van BCG, oa. Mart Smeets, hebben hiertoe zeker een belangrijke bijdrage geleverd. Oud-interlandspeler Geert Hammink vertelde over zijn ervaringen in binnen en buitenland. Dreamfield Dolfins speler Keime Helfrich vertelde over zijn droom : meedoen in de top van de eredivisie!

Eerder hadden wij al een ingerview met Anouk Biesters, Bestuurslid van  Batouwe Basketball, over de Basketball Community Gelderland. Deze is hier  terug te kijken.

De doelstelling van BCG is om voor 1 augustus het benodigde budget rond te krijgen. Dat dit gaat lukken is vrijwel zeker, er is reeds ca. 80 % hiervan toegezegd ! Het `officiële` gedeelte werd afgesloten met het ondertekenen van de overeenkomst tussen BCG en de 1ste sponsoren namelijk Energy4All en WeDoCare.  Na afloop was er natuurlijk nog tijd voor netwerken waarmee de geslaagde kick-off afgesloten.