Omroep Lingewaard

Kick Off Nationale sportweek Lingewaard

Van 18 tot en met 25 april vindt de jaarlijkse Nationale Sportweek plaats! De Nationale Sportweek geeft de mogelijkheid om kennis te maken met verschillende sporten. Hiervoor organiseren de sportverenigingen, het onderwijs, de gemeenten en andere sportaanbieders leuke sportactiviteiten waarbij iedereen aan mee kan doen.

Op zaterdag 18 april om 10.00 uur vindt bij Sporthal de Brink in Huissen de kick-off plaats van de Nationale Sportweek Lingewaard! In samenwerking met Bootcamp Huissen verzorgt Stichting Welzijn Lingewaard een clinic in park Holthuysen voor iedereen, jong en oud, om sporten in de openbare ruimte te ervaren. Het park leent zich goed voor sporten in de openbare ruimte, er zijn beweegtoestellen aanwezig die voor iedereen op zijn/haar eigen niveau te gebruiken zijn en er zijn wandel- en hardloopmogelijkheden. De kick off wordt op een feestelijke manier geopend waarna er samen maar ieder op zijn/haar eigen niveau bewogen gaat worden. Naast bewegen en plezier maakt u bij deelname aan deze kick off ook nog kans op mooie prijzen in de loterij! Wij nodigen u van harte uit om aanwezig te zijn en deel te nemen op zaterdag 18 april, 10.00 uur. Vergeet niet om in sportkleding te komen!

Aanmelden voor deze kick off kan tot 16 april via het SWL Meldpunt, 088 – 255 2555 of via meldpunt@swlingewaard.nl. Ook kunt u een participatiepunt binnen lopen en zich daar aan melden. Deelname is gratis maar wel op eigen risico.
Deze kick off wordt mede mogelijk gemaakt door: Stadsbakkerij Huissen, Etos, Landwinkel De Woerdt, AH Huissen, Tuincentrum en Hoveniersbedrijf Helsen en Coaching Evert van der Zee
Bron: swlingewaard.nl