Omroep Lingewaard

Kindercollege in Bibliotheek Bemmel: hoe word je astronaut?

Ben jij ook zo benieuwd, hoe het voelt om in een raket door de ruimte te zweven? Kom dan op woensdagmiddag 21 november naar Bibliotheek Bemmel. Ewald Nijenhuis gaat je dan precies vertellen hoe het is om astronaut te zijn. Wie weet word jij wel de nieuwe André Kuipers!

Wat doen astronauten eigenlijk de hele dag in een ruimteschip? Hoe voelt het om gewichtloos te zijn? En hoe lang ben je bezig als iemand zegt: loop naar de maan? Ewald Nijenhuis weet veel over ruimtevaart. Je kunt hem gerust de oren van het hoofd vragen. Hij zal je alles vertellen over de wereld van de ruimtevaart. Na afloop weet je precies wat de Nederlandse astronaut André Kuipers hoog boven de aarde allemaal heeft meegemaakt.

Dit kindercollege duurt van 16.00 tot 17.00 uur en is geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar. Zeker zijn van een plaatsje? Zet het college in je agenda en meld je vooraf aan via bemmel@obgz.nl of in de vestiging. Het kindercollege is helemaal gratis.

Het hele jaar door vinden in verschillende vestigingen van de Bibliotheek Gelderland Zuid kindercolleges plaats. De kindercolleges zijn geschikt voor kinderen tussen de 6 en 12 jaar. Kijk voor meer informatie op www.obgz.nl/kindercolleges.