Omroep Lingewaard

Kinderspeelweek in Randwijk

Vrijdag 9 augustus was alweer de laatste dag van de feestweek. Deze feestweek wordt al meer dan 10 jaar georganiseerd en de organisatie bestaat uit ca. 50 vrijwilligers. Hiervan is natuurlijk ook een groepsfoto gemaakt.
De hele week was het mooi weer geweest maar op deze vrijdag viel later op de ochtend veel regen. De dag bestond uit een aantal onderdelen nl. speurtocht in het dorp, spijkeren in het huttendorp en spelen op de diverse glijbanen en springkussens.
De scheidende voorzitter werd als dank voor zijn jarenlange werkzaamheden o.a. een oorkonde, een schild met namen van de ridders en een zwaard aangeboden.
Als afsluiting konden de kinderen genieten van ter plekke gebakken friet met een kroket of frikandel en aansluitend bijkomen van de feestweek bij een tekenfilm. Gelukkig was deze afsluiting binnen en de regen is dan ook nauwelijks een spelbreker voor het programma geweest. De feestweek is naar wens van de organisatie verlopen en zal dan ook zeker in 2020 weer een vervolg krijgen.

 

Onze fotograaf Hennie van Diest was aanwezig en maakte de volgende reportage.