Omroep Lingewaard

Kindervoorstelling “Zing, swing, spring! Doe je ding…” in de Theaterkerk…

Ook dit jaar organiseert TOP weer een kinderspektakel, en wel op zondagmiddag 19 februari (aanvang 14:30). Voor het eerst op het gloednieuwe podium in de Theaterkerk. Grijp je kans om in dit mooie kerktheater je creatieve kunsten te laten zien!

En met de nieuwe omgeving hebben we maar meteen de naam voor jullie aangepast: Onder de noemer ‘zing, swing, spring… doe je ding’ is echt van alles mogelijk op de verse planken. Jullie mogen zelf bedenken wat jullie willen laten zien of gaan doen. Wil je toneelspelen, dansen, iets vertellen over wat je hebt meegemaakt of waar je goed in bent, je huisdier laten zien en daar iets over vertellen? Het mag allemaal.
En dan hebben we nog de Liedjeskist, waar spannende dingen uitkomen. ‘De Liedjeskist’ is een interactieve voorstelling met een mix van bekende, onbekende en vooral eigen liedjes. Tom van de Venn en Edwin van Rijsewijk begeleiden de liedjes op contrabas en gitaar. Plezier, enthousiasme en verbeelding staan voorop. Jullie worden uitgedaagd om mee te doen en mee te denken. Neem vooral je papa en mama, broers en zussen, ooms en tantes en opa’s en oma’s mee. Dan maken we er een groot feest van!
Toegang is gratis! Locatie: Theaterkerk, Markt 5, Bemmel. Zie voor meer informatie: www.topbemmel.nl