Omroep Lingewaard

Kleuters helpen bij tafel dekken bij Open Eetcafé in Bemmel  

De vrijwilligers van het Open Eetcafé in Bemmel hebben afgelopen dinsdag flink wat hulp gekregen. De kleuters van IKC Pius X kwamen niet alleen helpen bij het tafel dekken, maar rolden ook de servetten in de speciaal door hun zelf gemaakte servethouders. 

 

Geconcentreerd waren zij in de Cuperstraat bij Stichting Welzijn Lingewaard bezig. Naast de servetrol houder hebben de leerlingen mooie tafel decoratie en eigen gemaakte menukaarten gemaakt, tot grote verassing van de bezoekers die kwamen eten.

 

Op deze manier leren de leerlingen spelenderwijs kennis maken met het Open Eetcafé in Lingewaard. Woont u in Bemmel en heeft u zin om ook eens aan te schuiven en een hapje mee te eten? U bent van harte welkom! Naast een gezonde maaltijd eten, biedt het open eetcafé de mogelijkheid om mensen te ontmoeten en even een praatje te maken. Na afloop wordt er nog een kopje koffie gedronken en daarna gaat iedereen weer naar huis. 

 

In Bemmel bereiden de vrijwilligers iedere dinsdag een maaltijd voor. U bent welkom op dinsdag van 17.30 tot 20.00 uur. Iedereen die mee wil eten kan zich telefonisch aanmelden van maandag tot en met donderdag tussen 10.00 en 16.00u alleen via het Meldpunt op tel. nummer: 088 255 25 55.