Omroep Lingewaard

Video: De knop moet om…

De knop moet om…..  Coach van den Heuvel ontslagen bij Lekdetec

Batouwe/Lekdetec met 2-0 achter in de play-offs voor de titel.

 

In een gezellig drukke Schaapskooi is Batouwe Lekdetec er niet in geslaagd de eerste 2 wedstrijden in de play-offs voor de landstitel winnend af te sluiten. De dames uit Bemmel starten afgelopen woensdag als titelkandidaat aan de reeks wedstrijden maar kijken na gisteravond aan tegen een 2-0 achterstand. De verwachtingen waren hooggespannen maar de ploeg van coach Paul van den Heuvel legde het 2 maal af tegen een fysiek sterker spelend Grasshoppers.

Uit de reportage wordt wel duidelijk dat voor de komende wedstrijden in Katwijk de knop finaal om moet en er echt uit een ander vaatje getapt moet worden wil de ploeg nog kans maken op de titel. Het bestuur van Lekdetec heeft al een eerste signaal afgegeven door vandaag hoofdcoach Paul van den Heuvel te ontslaaan en zo te hopen op een schokeffect. De resterende wedstrijden zal Anouk Biesters de rol als hoofdcoach vervullen. Of de knop echt om is zullen we a.s. woensdag weten als de derde wedstrijd om de play-offs wordt gespeeld in Katwijk.

Omroep Lingewaard maakte een videoreportage van de eerste 2 wedstrijden in de Schaapskooi. Voor de wedstrijden in de play-offs hebben wij Lisanne de Jonge gevraagd voor analyses in de rust en op het eind van de wedstrijden. Zij is helaas gedwongen door haar zware knieblessure de serie wedstrijden vanuit de rolstoel te bekijken.