Omroep Lingewaard

Kom in beweging bij Loopgroep Huissen: save the date 9/9/’19!

Voor de meeste mensen is de vakantie weer voorbij. Dat was een periode van onbezorgd genieten. Weinig bewegen, iets meer gegeten en een extra glaasje gedronken. Maar vaak ook een gelegenheid om in alle rust plannen te maken voor het nieuwe seizoen. Want zeg nou eens eerlijk, heb jij ook niet gedacht “ik moet wat (meer) aan mijn gezondheid denken” of “ik moet wat aan mijn conditie doen”…..?  Is het alleen bij het maken van plannen gebleven en breng je (alweer) een groot deel van de dag zittend door en ben je (te) weinig lichamelijk actief ? Kom dan in beweging en zet goede voornemens om in daden! Nu is het een goed moment om  bij Loopgroep Huissen “in beweging” te komen.

Deze gezellige loopgroep start een cursus loopscholing voor beginners. Tijdens deze cursus, die tien  lessen omvat, komen alle facetten van het hardlopen aan bod. Onder deskundige leiding van een ervaren trainer vindt een verantwoorde trainingsopbouw plaats. Er wordt aandacht besteed aan blessurepreventie, looptechniek, kleding, schoeisel, voeding, etc. Uit ervaring is gebleken dat, op deze wijze snel vooruitgang wordt geboekt. De loopscholing start maandag 9 september  om 19.30 uur vanaf 

Sporthal de Brink in Huissen. De training duurt ongeveer 1,5 uur, de kosten bedragen € 50, = voor 10 trainingen.

Vind je het lastig om alleen deze stap te nemen, maak dan iemand enthousiast en kom samen! Aanmelden ook voor eventuele vragen [email protected]..

Informatie over hardlopen, nordicwalken en sportief wandelen zie: www.loopgroephuissen.nl