Omroep Lingewaard

Kom naar feestelijke seizoensopening De Geintrappers

 

BEMMEL – Wie ontvangt voor het eerst De Geintrapper? Wie het antwoord op deze vraag wil weten, komt naar de feestelijke seizoensopening van carnavalsvereniging De Geintrappers. Die vindt plaats op zaterdag 16 november. En er is meer…

Voor de vijftigste keer openen de Geintrappers een carnavalsseizoen en dat is dit jaar voor het eerst in Cultureel Centrum De Kinkel. Alle commissies doen hun uiterste best om de grote zaal om te toveren tot een echt carnavalstheater. Het is straks dé plek om te genieten van een gevarieerd programma met onder andere dans van de Kinkeltjes en een waar mannenballet uit Kleve. Ook zal cabaretgroep DèVèltOp uit het Brabantse Aarle-Rixtel optreden. En De Geintrappers presenteren deze avond twee nieuwe, eigen artiesten.

Een hoogtepunt is de uitreiking van ‘De Geintrapper’ door voorzitter Henk Weber. Deze trofee zal voor het eerst en daarna eenmaal in de twee jaar worden overhandigd aan een persoon of groep die zich op een bijzondere manier inzet voor de Bemmelse gemeenschap.

Na het programma openen prins Frans de Stenenschuuver en prinses Moniera met een dans op klanken van In2Music. Iedereen is welkom op dit geweldige feest, dus kom van die bank of luie stoel af en laat u entertainen.

Meer informatie

Alles weten over De Geintrappers? Het laatste nieuws, de agenda, foto’s en nog veel meer staat online op www.degeintrappers.nl.