Omroep Lingewaard

Kom naar Huissen Swingt!

In het kader van 30 jaar Stedelijke Muziekvereniging Huissen wordt op zaterdag 5 november a.s. in sporthal de Brink het megamuziekspektakel “Huissen Swingt” georganiseerd.

Tijdens deze avond gaat iedereen, van jong tot oud, genieten van een prachtige muzikale avond waar heel veel Huissense artiesten aan mee doen. Genoemd kunnen worden Flash Back, Ingrid Striek, Peter Sluiter samen met Huissense talenten, de VSOP Big Band uit Utrecht en het harmonieorkest en slagwerkensemble van de Stedelijke Muziekvereniging Huissen.
In de programma-opzet is er voor gekozen om diverse muziekstijlen bij elkaar te brengen en die gaan zorgen voor een onvergetelijk concert.

Ben je liefhebber van pop, rock, soul of ben je fan van de muziek van Frank Sinatra, dan mag je deze avond niet missen. Dus kom op zaterdag 5 november naar Sporthal de Brink in Huissen. De avond staat geheel onder leiding van dirigent Johan Jacobsen en begint om 20.00 uur
Laat u verrassen, want Huissen gaat echt swingen.

In de voorverkoop kosten de toegangskaarten 15 euro, Aan de kassa 17,50 euro.

De kaarten zijn te koop bij:
de VVV, Vierakkerstraat, Foto van Eimeren, Langestraat, Kapsalon Hendriksen, Van Wijkstraat en Sportcafé De Kuul, Brink 8
foto-stedelijke