Omroep Lingewaard

Koperen Kees houdt inlooprepetitieavonden…

In de aanloop naar het nieuwe theaterseizoen houdt Theatergroep
Koperen Kees op 19 april en 2 mei 2017 vanaf 20.00 uur in Theater
Kees in Huissen twee inlooprepetitieavonden.

Deze avonden zijn bedoeld voor geïnteresseerde spelers én vrijwilligers. Uiteraard zijn de avonden geheel vrijblijvend.

Op woensdag 19 april starten we met onze volwassenenproductie. Het komende seizoen zal deze voorstelling van Koperen Kees geregisseerd gaan worden door

Erwin Teering. De première van het nieuwe volwassenenstuk staat gepland in de maand oktober 2017.

Dinsdag 2 mei is het de beurt aan Florian Slangen. Hij zal de regie van de familievoorstelling op zich nemen, die in december 2017/januari 2018 zal worden gespeeld.

Erwin en Florian zullen tijdens de inloopavonden vertellen over hun manier van regisseren en samen met de spelers en geïnteresseerden de vloer op gaan.

Belangstellenden die als vrijwilliger hun steentje willen bijdragen aan de voorstellingen van Koperen Kees, zijn eveneens van harte welkom tijdens deze open repetitieavonden. Zij krijgen een eerste indruk van de producties waaraan zij kunnen meewerken en wie de mensen zijn achter de vereniging.

Vrijwilligers kunnen bijvoorbeeld meehelpen met het bouwen en schilderen van de kleurrijke decors of het maken van kostuums. Ook voor theatertechniek, grime, promotie en organisatorische zaken zoeken wij enthousiaste leden en vrijwilligers. En voor de volledigheid: meespelen is zeker geen verplichting!

Voor de inloopavonden is aanmelding vooraf niet nodig. Beide inloopmomenten vinden plaats in Theater Kees, Kampstuk 23 in Huissen. De deuren van ons theater zijn vanaf 20.00 uur voor iedereen geopend en wij verzorgen graag een kop koffie of
thee! De avonden duren tot 22.00 uur.