Omroep Lingewaard

Leer Angeren op muzikale wijze kennen…

Onder de titel “Angeren, ons plekske” gaat Harmonie Angeren haar volgende muzikale uitdaging aan. Ieder jaar probeert de harmonie van haar thema-concert een bijzondere gebeurtenis te maken. Voor de muzikanten steeds weer een stevige muzikale uitdaging. Dit jaar geen night-of-the-proms, all-you-need-is-love, pubquiz, miljoenjacht, revue-avond, Soldaat-van-Angeren of moordspel, zoals voorgaande jaren de thema’s  waren, maar zullen actuele beelden en interviews van en over Angeren centraal staan. In een 4d belevenis zal vanuit de lucht en via foto’s verbeeld en via bekende personen in gesproken woord tot uitdrukking gebracht worden wat Angeren nou zo bijzonder maakt.

Via deze impressies zal op zaterdag 22 juni a.s. vanaf 20:00 uur in het Dorpshuis in Angeren worden aangetoond, dat Angeren als dorpsgemeenschap en dorpsuiterlijk beslist mooie trekjes heeft. Uiteraard gaat een en ander voorzien worden van heel toepasselijke muzikale omlijsting. Zoals wel vaker, zal ook deze keer Martijn van Vuuren de dubbelrol van zanger en presentator voor zijn rekening nemen.

Wilt u getuige zijn van deze wederom bijzondere invulling van een themaconcert? Reserveer dan vast de avond van 22 juni 2019 en koop in het Dorpshuis vast toegangskaarten à raison van € 7,50 per persoon. Harmonie Angeren zal u op die avond graag verwelkomen.