Omroep Lingewaard

Leer met de computer werken in de bibliotheek

Wil je kennismaken met de mogelijkheden van een computer? De Bibliotheek Gelderland Zuid kan je hierbij helpen. In de bibliotheken in Gendt, Huissen en Bemmel verzorgt de bieb gratis Klik & Tik-cursussen. Stapje voor stapje en onder individuele begeleiding ga je aan de slag.

In de bieb kun je je eerste stappen in de wondere wereld van de computer zetten. Tijdens de gratis Klik & Tik-cursus helpen geduldige begeleiders je in kleine groepjes op weg. Je leert de basis die je nodig hebt om met een computer te kunnen omgaan. Ook maak je kennis met internet, waardoor je wereld letterlijk groter wordt.

Ria van Onna nam deel aan de Klik & Tik-cursus in Bibliotheek Huissen: “Ik vond de cursus geweldig interessant, leerzaam en ook heel gezellig vanwege de gezamenlijke koffiepauze. De cursus is heel geschikt voor mensen die, net als ik, weinig kennis hebben van de computer.”

De Klik & Tik-cursus bestaat uit 11 lessen en vindt het hele jaar door plaats. Alleen in de vakantieperiodes en in de maanden juli en augustus zijn er geen Klik & Tik-lessen. Deelnemers stromen in zodra er plek is.

Meer informatie of inschrijven voor een Klik & Tik-cursus in een van de bibliotheekvestigingen in de gemeente Lingewaard? Ga naar de bibliotheek waar je de cursus wilt volgen. Je kunt je ook (laten) aanmelden via www.obgz.nl/digitaal-vaardig.