Omroep Lingewaard

Live-muziek van de band TAAFTERE zondag 11 november 2018 in Cultureel De Kinkel

Taaftere is een viermans folk formatie, die zelfgeschreven nummers brengt, meerstemmig zingt en fraaie instrumentale arrangementen toevoegt. Op zondag 11 november presenteert Taaftere haar nieuwe CD “Tijd Vliegt” met eigen composities, Nederlandstalig met een zacht zuidelijk accent. De muziek heeft duidelijke invloeden vanuit folk, pop en jazz, tex-mex en cajun. De meerstemmige liedjes zijn vaak uitbundig en feestelijk maar soms ook heel ingetogen en ontroerend.

Taaftere verzorgt een live-programma met vrolijke en aanstekelijke liedjes in het Brabants en Nederlands. De liedjes nodigen uit om mee te zingen, ontroeren soms, maar laten steeds een eigen geluid horen. 
De vier leden van Taaftere hebben ruime achtergrond in de muziek via pop, funk, blues, jazz, folk, bluegrass, cajun, zydeco en texmex en beschikken over nationale en internationale podiumervaring. Joost Witte en Mark Söhngen hebben gespeeld in Toontje Lager en Captain Gumbo.

Taaftere is:
Mark Söhngen: zang, accordeon, trekharmonika
Mario van der Linden: zang, gitaar
​Willy Verkuijlen: zang, mandoline, basgitaar
Joost Witte: zang, percussie, drums

De albumpresentatie vindt plaats tussen 15:00 uur en 18:00 uur in Cultureel centrum De Kinkel, ​van Ambestraat 1, in Bemmel. Toegang is gratis. Website: www.dekinkel.nl