Omroep Lingewaard

Loon naar werken voor dames HV Huissen

De dames van HV Huissen moesten na de nederlaag van vorige week aantreden tegen Holten, op dit moment de koploper in de tweede klasse A.  Huissen begon wat onrustig aan de wedstrijd en had vooral in het begin wat moeite met de sterke en trefzekere opbouwspeelsters van Holten.  Huissen kreeg gaandeweg de wedstrijd meer grip op de tegenstanders. Het werd een gelijk opgaande wedstrijd vol inzet en spanning. Een minuut  voor tijd kwam Holten op een 17-18 voorsprong en leek ook deze wedstrijd, ondanks alle inzet, verloren te worden.  Seconden voor tijd kreeg Huissen een strafworp toegekend die door Loes Janssen genomen werd. Zij benutte deze kans waardoor de eindstand 18-18 werd en Huissen met een meer dan verdiend punt de kleedkamer inging.

FS_HV Huissen_Holten_2_a04r7276_omroep_
Een ‘break’ van Tamara Powter wordt gestuit door een speelster van Holten.

 

FS_HV Huissen_Holten_2_a04r7213_omroep_
Doelpoging van Jill Scholten.
FS_HV Huissen_Holten_2_a04r7296_omroep_
Spanning op het gezicht van Luna Stavenuiter: Enkele seconden voor tijd krijgt HV Huissen een strafworp toegekend. Wanneer deze benut wordt komt de stand gelijk op 18-18.
FS_HV Huissen_Holten_2_a04r7342_omroep_
Felicitaties voor- en vreugdetranen bij Loes Janssen nadat zij enkele seconden voor tijd haar team -middels een benutte strafworp- op gelijke hoogte heeft gebracht.

Foto’s: © Fons Sluiter