Omroep Lingewaard

Looveldenloop 2e editie een succes …

Woensdag 21 juni werd de tweede editie van de Looveldenloop georganiseerd door Medisch Centrum Loovelden. Meer dan 100 leerlingen van basisschool de Boemerang van IKC BinnensteBuiten uit de wijk Loovelden liepen 500, 1km of 1,5 km door het park. Daarnaast waren er side events georganiseerd waarbij de leerlingen deel konden nemen aan verschillende spellen.

In aanloop naar de Loovelden loop is in samenwerking met de Boemerang, Zonnekinderen, Sport en Cultuurcoach en het Medisch Centrum Loovelden een aantal workshops in het naschools aanbod aangeboden. Zo konden leerlingen kennismaken met de fysiotherapeute Daphne van Fysiopraktijk Donders en met David van Podotherapie Huissen en kregen ze een rondleiding en presentatie van hun werk.

Het was een mooie middag met veel enthousiaste leerlingen, een goede organisatie vanuit Medisch Centrum Loovelden met hulp van sportstudenten van de HAN en CIOS en conciërge Harry van Ginkel als spreekstalmeester. Overal was aan gedacht, side events, goodie bag, medailles en bekers, goede muziek en spreker en het mooie weer die middag hielp ook nog een handje. Op naar de volgende editie volgend jaar!