Omroep Lingewaard

Mantelzorger zoekt vrijwilligers

SWL Steunpunt Mantelzorger zoekt vrijwilligers

Als je langdurig en structureel, meer dan 8 uur per week, voor iemand zorgt ben je mantelzorger. Mantelzorgen doe je vaak naast je gezin, baan, school of op latere leeftijd.
Soms is het lastig om de zorgtaken te combineren met andere dingen die je wil of moet doen. Het is fijn als iemand je dan even kan ontlasten.

Het SWL Steunpunt Mantelzorg is op zoek naar vrijwilligers, mannen en vrouwen, die dit willen doen voor mantelzorgers in Gendt en Huissen. Door de inzet van deze vrijwilligers kunnen mantelzorgers aan eigen activiteiten blijven deelnemen. Het hebben van deze activiteiten en eigen bezigheden geeft nieuwe energie, die belangrijk is voor mantelzorgers om de zorg vol te kunnen houden.

Wil jij iets voor een mantelzorger doen en even adempauze geven om te ontspannen of rustig erop uit te kunnen? Heb je affiniteit met dementie dan ben je wellicht de vrijwilliger die we zoeken!

Tijdens het vrijwilligerswerk wordt u ondersteund door Monique Ritzen, mantelzorgconsulent van het SWL Steunpunt Mantelzorg.
Voor meer info kunt u contact opnemen met tel: 06 22933258 of via e- mail: m.ritzen@swlingewaard