Omroep Lingewaard

Meerdere afsluitingen in verband met aanpassing N839 Karstraat Huissen 

Correctie op persbericht en advertentie 

3 weken afsluiting Nijverheidsstraat Provincie Gelderland sluit vanaf 30 maart tot 17 april de Nijverheidsstraat af tussen Handelstraat en rotonde N839 Karstraat. Deze afsluiting buiten de spits tussen 9.00- 15.30 uur geldt voor al het gemotoriseerd verkeer. Aanleiding is het verbreden van het fietspad op de rotonde aan de kant van de Nijverheidstraat. Omrijden kan over de Handelstraat en Veilingweg. De omleiding staat met borden aangegeven. 

Weekendafsluiting N839 vanaf donderdag 16 april 20.00 uur Vervolgens voert de aannemer uitgebreide asfalteringswerkzaamheden uit op de N839 tussen de rotonde Nijverheidsstraat en aansluiting met de A15. Daarom is vanaf donderdag 16 april 20.00 uur tot maandag 20 april 5.00 uur de N839 Karstraat vanaf rotonde Nijverheidsstraat tot aansluiting A15 afgesloten. Het verkeer wordt omgeleid. De aansluiting met de A15 is open, dus er is verkeer mogelijk van de A15 naar Bemmel, Haalderen en Gendt en omgekeerd. Fietsers kunnen tijdens de werkzaamheden gebruik maken van het nieuwe fietspad. 

Dit is een correctie op eerdere berichten in de pers: in verband met de hoeveelheid werk en de manier van werken op dit moment start de weekendafsluiting één dag eerder. 

Afsluiting Karstraat Vanaf maandag 20 april tot en met zondag 17 mei sluiten we de Karstraat tussen de N839 en Heuvelsestraat/Dikelsestraat af. Dan passen we dat stuk Karstraat aan, ook de kruising met de Dikelsestraat.