Omroep Lingewaard

Meester Wouter in het zonnetje gezet door zijn leerlingen

HUISSEN – Bij IKC Binnenstebuiten in Huissen is het helemaal feest. Daar hebben de leerlingen van meester Wouter een speciaal lied voor hem opgenomen om te bedanken voor de online lessen die ze van hem kregen.

Op de melodie van het nummer ‘Mag ik dan bij jou’ van Claudia de Breij maakte Caroline van de Vijver, moeder van een van de kinderen, een eigen tekst: ‘Als ik online ben en er niks van snap, mag ik dan bij jou?’ In een zelfgebouwde ‘studio’ nam Van de Vijver met elf kinderen uit de klas het nummer op. "Sommige kindjes fluisterden, de anderen waren al kleine popsterretjes", zegt Van de Vijver die eigenlijk stewardess is en daarnaast als hobby zingt.

Ze ontving de kinderen een voor een bij haar thuis en maakte alle spullen na ieder bezoek schoon. "Het was voor mij ook een uitdaging. Ik heb dit nog nooit gedaan en die kinderen kennen mij natuurlijk ook niet heel goed. Ik ben echt helemaal onder de indruk van die kleintjes die nog nooit in een koor ofzo hebben gezongen." Van het liedje maakte Van de Vijver een clip met beelden van de zingende kinderen.

Bekijk de videoclip.

Zie ook: Kinderen mogen weer naar school, maar alleen als ze geen klachten hebben