Omroep Lingewaard

Mink Bugter, Paco Geutjes en Lennart Rekmans volgend seizoen bij RKHVV1…

Persbericht RKHVV

Lennart Rekmans keert terug bij RKHVV als speler van RKHVV 1

Huissen, 14 juni 2019

Voetbalvereniging R.K.H.V.V. bevestigt dat 3 spelers RKHVV 1 komen versterken. 

Naast Mink Bugter en Paco Geutjes komt Lennart Rekmans terug bij RKHVV. Lennard, 33 jaar, speelde het afgelopen seizoen bij MASV in Arnhem, maar keert dus komend seizoen terug op het RKHVV-nest.

Naast de terugkerende Rekmans verwelkomen we Mink Bugter, 19 jaar, en afkomstig van Eldenia 1. Mink speelt doorgaans links op het middenveld of in de aanval.

Hij werd al wat langer door ons gevolgd/bekeken en viel ook nog eens extra op in de finale van de Arnhem-Cup (waarin hij het enige doelpunt voor Eldenia scoorde).

Als derde speler mogen we Paco Geutjes, 21 jaar, woonachtig in Spijk en afkomstig van JVC Cuijk ook welkom heten. Voor zijn periode bij JVC Cuijk speelde hij bij Achilles ’29 en De Graafschap. 

Hij stond al een tijdje op de radar bij RKHVV, via het voetbalnetwerk van Ben Gerritsen. Paco kan zowel in de spits uit de voeten, als op de positie net achter de spitsen (op de ‘10’). 

 

“Ik ben blij met deze aanwinsten. Zeker omdat we ons nu prima versterken in de aanval. Daar waren we naar op zoek en met deze 3 spelers verwachten we komend seizoen ook aanvallend goed voor de dag te komen. Ik ben dan ook blij dat deze jongens zich straks bij de voorbereiding op het nieuwe seizoen vanaf het begin bij RKHVV kunnen aansluiten.” aldus Bas Kamp, hoofd TC van RKHVV.