Omroep Lingewaard

Motorrijdster gewond na botsing met auto in Angeren

ANGEREN – Maandagmiddag omstreeks 16:30 uur heeft er een ongeval plaats gevonden op de Iepenstraat in Angeren. Hierbij heeft een auto tijdens het inparkeren een motor over het hoofd gezien. De auto kwam vanaf de Jan Joostenstraat die overloopt in de Iepenstraat. De automobilist wilde bij de Coop supermarkt parkeren, dit wilde hij achterwaarts doen. Toen […]

Het bericht Motorrijdster gewond na botsing met auto in Angeren verscheen eerst op 112Lingewaard.

ANGEREN – Maandagmiddag omstreeks 16:30 uur heeft er een ongeval plaats gevonden op de Iepenstraat in Angeren. Hierbij heeft een auto tijdens het inparkeren een motor over het hoofd gezien.


De auto kwam vanaf de Jan Joostenstraat die overloopt in de Iepenstraat. De automobilist wilde bij de Coop supermarkt parkeren, dit wilde hij achterwaarts doen. Toen hij zijn auto in het parkeerhaven wilde zetten, zag hij de achterop komende motorrijdster hierbij over het hoofd.

De motorrijdster zag te laat dat de auto plots achterwaarts aan het inparkeren was en raakte hierbij de auto. Daardoor kwam de motorrijdster ten val. De ambulance heeft de vrouw gecontroleerd in de ambulance. Het is onbekend of de motorrijdster is meegenomen met de ambulance en wat haar verwondingen zijn.
Het bericht Motorrijdster gewond na botsing met auto in Angeren verscheen eerst op 112Lingewaard.