Omroep Lingewaard

Muzikaal top-trio Zazi speelt in TheaterKerk…

Op zaterdag 17 december (20.30 uur) kunt u een Supernova op muzikaal gebied beleven, want dan staat het zangtrio Zazi op de Bemmelse bühne.

Drie oermuzikale jonge vrouwen – onder andere bekend van hun pophit Turn Me On en optredens bij Pauw en de Top 2000 a Gogo – nemen u mee op een kleurrijke reis door het lichte lied. Dafne, Margriet en Sabien bespelen een breed spectrum aan instrumenten en zingen meerstemmig en meertalig. Met de snelheid van het licht veroveren ze binnen- en buitenland met hun muziek. Eigenzinnige popfolk met een vleugje chanson en soms een jazzy randje. De zangeressen begeleiden zichzelf onverschrokken op piano, mandoline, ukelele, accordeon, drums en cello, in wisselende combinaties. De muzikale lekkernijen worden visueel kleurrijk en levendig opgediend, met hier en daar een grappig verhaaltje of een charmante conversatie met het publiek.
Ergens, diep in het heelal, zwelt een ster op. Een heldere ster. Explosie. Supernova. Gefascineerd door de oneindigheid van het heelal en de mysterieuze schoonheid van een SUPERNOVA, kern van het verhaal rondom de voorstelling, zetten ze hun muzikaliteit in om u een enerverende avond te bezorgen. Dat de dames iets in hun mars hebben staat buiten kijf: je wordt niet zomaar uitgenodigd om het voorprogramma van Charles Aznavour te verzorgen.

Bestel kaarten à € 16,– via www.topbemmel.nl of koop ze bij Eyewish of aan de avondkassa in de TheaterKerk, Markt 5 Bemmel.