Omroep Lingewaard

Nachtelijke afsluiting A15 tussen knooppunt Ressen en N839…

Rijkswaterstaat voert in de nacht van vrijdag 14 op zaterdag 15 juni van 22.00 tot 07.00 uur asfalteringswerkzaamheden uit op de A15 tussen knooppunt Ressen en de N839 (afslag richting Huissen en Bemmel). Tijdens de werkzaamheden is de gehele A15 op dit traject in beide richtingen afgesloten voor al het verkeer. Weggebruikers moeten rekening houden met omleidingen en een langere reistijd.

 Omleidingen

Omleidingsroutes gaan via de A15, A325, N325 (Pleijroute), Ingenieur Molsweg, Stadswal Noord, Karstraat, N839 en vice versa. Gele borden langs de weg geven de omleidingsroutes aan. De weggebruiker moet rekening houden met een langere reistijd van ongeveer 15 minuten. Tijdens de werkzaamheden hebben hulpdiensten in beide richtingen op de A15 gewoon doorgang.

Beheer en onderhoud

De werkzaamheden aan de A15 bestaan uit het repareren van het asfalt en het herstellen van de wegmarkering. De snelwegen in Nederland zijn van een goede kwaliteit. Om dit zo te houden voert Rijkswaterstaat regelmatig beheer- en onderhoudswerkzaamheden uit. Zo kunnen mensen en goederen ook in de toekomst vlot en veilig hun bestemming bereiken. Bij slechte weersomstandigheden kunnen de werkzaamheden worden uitgesteld.