Nacompetitie hoogst haalbare voor Jonge Kracht

Je kunt niet anders zeggen dat dit helaas Jonge Kracht te wachten staat. In de wedstrijd tegen Beuningse Boys vanmiddag moet je helaas zeggen dat er niet veel anders nog op zit. De eerste helft verliep over en weer weinig te beleven, zowel Beuningen als Jonge Kracht lieten zich niet van hun beste kant zien. Beuningse Boys waren meer aan de bal scherper en maakte het spel. En voor Jonge Kracht was het moeilijk vooral de nummer 7 Sam Niland van Beuningse Boys was lastig maar sterke speler. Het was ook Sam Niland die net voor rust ’n mooie uitgespeelde voorzet achter Ted Gerichhausen kon leggen de 1-0 stond op het bord.
Na rust was het Jonge Kracht die goed begon en in de 46 min uit hoekschop de 1 – 1 op het bord liet zetten door doelpunt van Kevin Aaldering. Dan denk je dat geeft de burger moed en Jonge Kracht gaat er iets aan doen. Maar het was toch steeds Beuningen die het over wicht kon houden. En zo werd het over en weer wat kansen maar bloede de wedstrijd wat dood. Hoe wel Jonge Kracht toch enkele malen door oog van de naald kroop. En dan in de 87e min. was het wederom voor Jonge Kracht ’n domper Sam Niland liet door 2 – 1 op het scorebord zetten. Het was net dat wat clevere voetbal van Beuningse Boys dat ons de nek om draaiende. En wat Jonge Kracht ook probeerde om de 2 – 2 te maken door te drukken lukt het ze echter niet de 2 – 2 op het bord te noteren.
We moeten eerlijk zijn we hebben net niet de kracht om goede vuist te maken. Wat ik niet wil zeggen dat Jonge Kracht er niet voor werkt. Wat dan ook waarschijnlijk niet meer wacht dan nacompetitie hoe pijnlijk ook. Of er moeten wonderen gebeuren in de nog 2 resterende wedstrijden in de 3e klasse D. De eindstand was 2-1 voor Beuningse Boys.
Tekst: Alex Hubers / VV Jonge Kracht
Archieffoto: © Fons Sluiter