Omroep Lingewaard

Nieuwe opzet Pronkzitting Gentenarren…

Gendt – Zaterdag 27 en zondag 28 januari pronken de Gentenarren voor Prins Jan-Willem de Buutegewone en zijn schoonheid Anita.

Carnaval zonder pronkzitting is geen carnaval! Ieder jaar weer genieten vele honderden van de pronkzitting van de Gentenarren, één van de absolute hoogtepunten in de aanloop naar het carnavalsweekend. Buuts, sketches, zang, dans en top entertainment staan garant voor een spetterende show. Het plaatselijke talent is maanden bezig geweest de bezoekers een onvergetelijke avond voor te schotelen.

Voor de zaterdag is gekozen voor een nieuwe opzet. Nieuwe artiesten, oude bekende, een nieuwe dweilband en een DJ gaan zorgen voor een geweldige avond top entertainment van Gendtse bodem. We starten deze avond om 19:11 uur. Na binnenkomst van ons prinsenpaar volgen zang, dans en sketches elkaar in een lekker tempo op waardoor er aan het einde van de avond nog tijd is voor een knallende afterparty.

Mis dit niet, zorg dat je er bij bent, zodat óók jij de volgende dag kunt zeggen: “Wat was het weer geweldig en wat hebben we ontzettend genoten!!”

E-tickets kunnen online worden gekocht op www.gentenarren.nl/shop.

Seizoenskaarthouders roepen wij op, om op donderdag 11 januari a.s. in Providentia tussen 19.00 uur en 20.30 uur hun seizoenskaart om te ruilen voor de gewenste entreekaart van de pronkzitting.