Omroep Lingewaard

Nijmeegs muziekgezelschap Flos Campi geeft prachtig concert in Theaterkerk…

Zin in een avondje klassiek? Kom dan zaterdagavond 11 februari (20:30) naar de Theaterkerk. Zet uw mogelijke vooroordelen over klassieke muziek opzij en geef uw oren de kost. Flos Campi laat u zien en horen hoe boeiend klassieke muziek is.

Flos Campi is een Nijmeegse muziekvereniging bestaande uit een gemengd koor en een symfonieorkest. Het orkest telt momenteel ruim 40 vaste spelers, stuk voor stuk doorgewinterde amateurmusici met hart voor de muziek. Het repertoire omvat alles, van oude muziek vanaf de zestiende eeuw tot hedendaagse composities. Bij het orkest is tegenwoordig ook veel aanstormend talent te bewonderen, jonge veelbelovende solisten uit de streek. Zaterdagavond 11 februari is de gelegenheid bij uitstek om van al deze talenten naar hartenlust te genieten.

Het orkest van Flos Campi speelt onder leiding van dirigent Dick Bolt twee werken van Carl Maria von Weber (de Oberon Ouverture en een klarinetconcert met soliste Sofie Ebben) en de 8e symfonie van Beethoven.
Kortom, een prachtig afwisselend programma van orkestrale werken dat garant staat voor een meer dan sfeervolle avond klassieke muziek.
Bestel kaarten à € 15,00 via www.topbemmel.nl of koop ze bij Eyewish of aan de avondkassa in de TheaterKerk, Markt 5, Bemmel.