Omroep Lingewaard

Nog 15 dagen inschrijven voor Kerstmarkt Bemmel 2019

Persbericht Ondernemersvereniging Bemmel

Het lijkt nog ver weg, maar over 3 weken is alweer de grote kerstmarkt in Bemmel. Wanneer u zich dus nog als hobbyist of handelaar wilt inschrijven wordt het kort dag. Inschrijven kan tot 1 december op onze website : www.kerstmarktbemmel.nl Daar vindt u ook alle andere informatie over de kerstmarkt en alles wat er verder te beleven valt.

Het belooft van 6 tot en met 8 december een gezellig weekend te worden in Bemmel met veel activiteiten. Vanaf vrijdagmiddag 16 uur kan er door de kinderen gratis geschaatst worden op de overdekte kunststof ijsbaan. Vrijdagavond is er discoschaatsen van 20 tot 22 uur. Zaterdag is de ijsbaan open van 11 tot 22 uur en zondag tijdens de kerstmarkt van 11 tot 17 uur.
Tijdens de grote kerstmarkt op zondag 8 december van 11 tot 17 uur is er verder voor jong en oud weer van alles te beleven. Naast de vele kraampjes zijn er ook voor de kinderen veel leuke activiteiten en rijdt er voor het eerst een kersttreintje door het centrum. Ook is voor belangstellenden op 7 en 8 december van 11 tot 17 uur in kasteel de Kinkelenburg weer de kunstexpositie “Kunst in Het Kasteel. Natuurlijk zijn het hele weekend alle winkels en horecagelegenheden geopend en er is rondom het centrum voldoende gratis parkeergelegenheid. 

Op deze manier willen de ondernemers van Bemmel u een sfeervolle aanloop naar de kerstdagen bieden. Zij nodigen u hiervoor dan ook van harte uit.