Omroep Lingewaard

Omroep Lingewaard brengt het nieuws nog dichterbij…..

Beste inwoner van Lingewaard,

Omroep Lingewaard brengt het lokale nieuws dichtbij. Een team van enthousiaste vrijwilligers staat in de startblokken om het nieuws en de achtergronden daarbij nog dichterbij te brengen. Via het internet, de sociale media en op termijn ook via radio en televisie. Ons team timmert volop aan de weg om méér dan 80% van de lokale bevolking zo uitgebreid mogelijk te informeren over het wel en wee in onze gemeente.

Wij leggen de lat hoog. In onze visie willen wij de inwoners van onze gemeente nog méér betrekken bij (actuele) gebeurtenissen in de woonkernen. Lokaal nieuws dat op elk moment 7 dagen per week en 24 uur per dag kan worden bekeken en beluisterd.

Wij kunnen dit niet alleen. Voor een optimale informatievoorziening zijn wij mede afhankelijk van uw kennis, van uw belevenissen, van uw informatie, van uw mening, van uw bereidheid het lokale nieuws te delen en uit te dragen, kortom van uw betrokkenheid bij uw woonkern, club, werk, vereniging, instelling, platform, met alles wat u bezig houdt.

Of het nu gaat over het organiseren van een rommelmarkt, een vergadering, een komend jubileum, een verslag van een wedstrijd, de organisatie van een evenement, een actie van uw geloofsgemeenschap, een prijsuitreiking, een voordracht, een manifestatie, een (politiek) standpunt, veiligheid, nieuws van de lokale overheid, een discussie over de begroting van de gemeente, een inzameling, kunst, cultuur, een verwaarloosde omgeving of een onveilige situatie, alle nieuws is welkom. Naast bekendmaking via de omroep-kanalen kan uw informatie ook aanleiding zijn om een speciale reportage aan een gebeurtenis te wijden. Een rechtstreekse live-uitzending behoort ook tot de mogelijkheden.

Kortom, wij stellen uw informatie zéér op prijs. U kunt uw info of kopij aanleveren via onze website www.omroeplingewaard.nl (kies voor NIEUWSTIP). Of stuur een email (indien mogelijk met foto) naar info@omroeplingewaard.nl. Bij een urgente situatie kunt u rechtstreeks contact opnemen met onze eindredactie via 06-53445793 of 06-51647140.

Omroep Lingewaard is ook úw lokale omroep!

Internet: www.omroeplingewaard.nl

Facebook: @omroeplingewaard

Twitter: @omroeplw)