Omroep Lingewaard

Omroep Lingewaard gaat in 2017 voor betrokkenheid en kwaliteit…

Na een ruime en gedegen opstartfase heeft Omroep Lingewaard haar plek binnen de Lingewaardse samenleving verworven. In 2017 hopen wij door het Commissariaat van de Media offciëel te worden aangewezen als dé lokale media-instelling voor Lingewaard. Enerzijds een beloning voor het vele werk dat al onze vrijwilligers hebben verricht, anderszijds een nog grotere verantwoordelijkheid richting  onze Lingewaardse gemeenschap. Wij zijn er immers voor U!

Wij vragen aan het eind van dit jaar graag uw aandacht voor de kersttoespraak van onze burgemeester Mevrouw Marianne Schuurmans-Wijdeven (publicatie daags voor Kerst).

Op 1 januari 2017 presenteren wij ter gelegenheid van haar geboortedag (2 januari) een ontroerend en aangrijpend interview met “Het Huusses Mins” Wilma Demon, die ons helaas het afgelopen jaar is ontvallen.

Uit de vele reacties die wij hebben ontvangen, blijkt Omroep Lingewaard bij jong en oud aan te slaan en in een behoefte te voorzien.

Maar het kan nog beter!

De prima samenwerking met 112lingewaard.nl, onze columnisten en anderen zal worden geïntensiveerd om de inwoners van Lingewaard tijdig en nog beter van informatie te kunnen voorzien.

De vrijwilligers van de omroep hebben ideeën genoeg voor het komende jaar, zoals live-streaming van bijzondere evenementen, radio uitzendingen via de ether en nog véél meer.

Maar waar het eigenlijk om gaat: Waar heeft u -Lingewaarder- behoefte aan? Wat vindt u van ons programma-aanbod en de kwaliteit van onze (nieuws)items! Wat kan er beter en waar moet méér of minder aandacht aan worden besteedt het komende jaar? Laat het ons weten!

Uw reactie via Facebook of via ons emailadres info@omroeplingewaard.nl wordt zéér op prijs gesteld.

Wij bedanken hierbij graag een ieder die -op welke manier dan ook- het ons mogelijk heeft gemaakt onze lokale Omroep Lingewaard in 2016 tot een succes te maken.

Alle vrijwilligers van Omroep Lingewaard wensen U fijne, sfeervolle en vredige Kerstdagen en de beste wensen voor het jaar 2017.