Omroep Lingewaard

“Omroep Lingewaard, het nieuws dichtbij…”.

“Omroep Lingewaard timmert inmiddels lekker aan de weg en is wél met haar vizier buiten de durpsgrenzen van het Zwaonestadje gericht. En dus komen nu ook durpkes als Angeren, Haalderen, Gendt en Doornenburg aan bod.”
Dit citaat uit “De Doornenburger” is voor onze enthousiaste vrijwilligers een stuk waardering dat erg op prijs wordt gesteld.
Toch kunnen wij van omroep Lingewaard hier ook lering uittrekken!
Het is juist onze bedoeling om niet alleen plaatselijk nieuws, maar ook mooie reportages en achtergrondverhalen naar u toe te brengen.

“Omroep Lingewaard, het nieuws dichtbij…”.

Het stukje in “de Doornenburger” zet ons ook aan het denken. Hoe kunnen wij de durpkes Angeren, Haalderen, Ressen, Gendt en Doornenburg nog beter van informatie voorzien?
Hoe kunnen wij alle inwoners van Lingewaard deelgenoot maken van wat er leeft in alle kernen?
Daarvoor hebben wij hoe dan ook uw hulp nodig.

Wij zijn niet alleen op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die meehelpen om leuke artikeltjes en mooie video reportages te maken, maar wij willen ook graag de zaken die u bezig houdt aan de orde brengen.
Ik ben er van overtuigd dat er heel veel Lingewaarders zijn, die prachtige verhalen (uit het verleden) te vertellen hebben, die een bijzonder beroep of een speciale hobby hebben.
Laat het ons weten!

Een jubileum? Uw vereniging in het nieuws op Omroep Lingewaard? Plaatselijke activiteiten die de aandacht verdienen?
Laat het ons weten! Wij besteden er graag aandacht aan.

En voor de Lingewaardse bedrijven.
Onderscheid u zich van anderen of heeft u een speciaal product of dienst dat de aandacht van alle inwoners van verdient?

Laat het ons weten!
Ons emailadres is: info@omroeplingewaard.nl.

Omroep Lingewaard is er immers voor u! Voor ons allemaal.

Wij doen ons werk zonder enige subsidie, zonder invloeden van buitenaf, objectief en met heel veel plezier. Een team vrijwilligers om trots op te zijn. Een team dat zit te springen om meer mensen die bereid zijn hun steentje bij te dragen om kwalitatief goede reportages naar u te brengen. Via internet, Facebook, Twitter of ander medium.
En nee, wij zitten niet met radio- en tv uitzendingen in de ether of op de kabel. Daar kunt u ons niet vinden. Dit is een bewuste keuze. Wij spreken geen gemeenschapsgeld aan.
Wij geloven in een omroep die zijn kracht haalt om “er gewoon te zijn” voor alle inwoners van Lingewaard.

U kunt ons vinden op www.omroeplingewaard.nl.
En waardeert u onze werkzaamheden? Laat het weten via een “like” op Facebook.

De komende tijd komt omroep Lingewaard naar u toe. Naar bijvoorbeeld zorginstellingen om ook daar te laten zien hoe men op de hoogte kan blijven van het lokale nieuws en interessante lokale reportages.
In een volgend artikel besteden wij graag aandacht aan de open dag van uw en onze omroep.

Wij wensen u veel kijk- en leesplezier op www.omroeplingewaard.nl.