Omroep Lingewaard

Omroep Lingewaard komt naar U toe! De zendmachtiging is aangevraagd…

Als omroep voor alle inwoners van Lingewaard brengen wij lokale informatie naar u toe.

Onze slogan is immers: Het nieuws dichtbij!

Via het internet en de sociale media houden wij u iedere dag op de hoogte van lokale wetenswaardigheden. Wij streven ernaar dat binnenkort ook (internet) radio en TV tot de mogelijkheden gaan behoren om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. U kunt hierbij bijvoorbeeld denken aan rechtstreekse uitzendingen van bijzondere gebeurtenissen of calamiteiten.

Ons werkgebied omvat héél Lingewaard. Dus niet alleen Bemmel of Huissen, maar zeker ook Ressen, Haalderen, Gendt, Doornenburg, Angeren, kortom alle woonkernen binnen de gemeente.

Wij hebben onlangs bij het Commissariaat voor de Media een verzoek ingediend om te worden aangewezen als lokale publieke media instelling voor de gemeente Lingewaard.

Om de betrokkenheid met u -inwoner van Lingewaard- te vergroten en de relatie tussen u en Omroep Lingewaard te versterken, gaan wij (de vrijwilligers van omroep Lingewaard) de komende tijd de straat op.
Tijdens ons bezoek aan uw woonomgeving zullen wij uw mening vragen over onze omroep, uw wensen inventariseren en u vragen of u op de een of andere wijze met ons mee wilt denken/werken.

Graag willen wij van u weten wat u van uw lokale omroep verwacht en welke programma’s of nieuwsitems uw voorkeur hebben.
Onze wens is om bij zoveel mogelijk lokale bedrijven, verenigingen, instanties, instellingen etc. een contactpersoon te hebben, die ons van informatie kan/wil voorzien. Maar ook uw persoonlijke belevenissen of denkbeelden kunt u via uw Omroep Lingewaard delen.

Op deze wijze kunnen wij een zo breed mogelijk (nieuws)aanbod creëren en interessante programma’s maken.
Omroep Lingewaard is er immers voor de Lingewaardse gemeenschap, waar u deel vanuit maakt!

Wilt u met ons meedenken of meewerken?
Wij bieden u de mogelijkheid om actief samen te werken met uw lokale omroep!
U kunt (in)direct invloed uitoefenen op het beleid van de omroep bij de samenstelling van programma’s, maar ook zelf een actieve bijdrage leveren bij het maken van interessante items. Hoe? Neem contact met ons op!
Kijk op: www.omroeplingewaard.nl of bezoek ons via Facebook en Twitter.
Voor persoonlijk contact belt u met 0653-445793 of stuurt u een email naar
[email protected]
Wij horen graag van U!
Omroep Lingewaard, het nieuws dichtbij!
Hans Kleefman (bestuurslid vrijwilligers)