Omroep Lingewaard

Open dag MHCBemmel800

Zaterdag 23 maart was iedereen die kennis wil maken met MHCB800, dé hockeyclub ten noorden van de Waal, van harte welkom op ons complex Sportpark Ressen.

Vanaf 10:00u kun je de sfeer komen proeven en nader kennismaken. We ontvangen je graag in onze informatietent waar je een drankje krijgt, al je vragen worden beantwoord en vanwaaruit we je onze club laten zien.

Bezoekers hadden de gelegenheid om zelf met stick en bal uit te proberen hoe leuk hockey is. Voor de allerkleinsten (4- en 5-jarigen) was er een speciale Funkey Hockey Corner. Hier vonden spelvormen plaats met een link naar hockey. Dit onder leiding van een enthousiaste begeleidster. Ook waren er een aantal oefeningen voor als je wat ouder bent, om te proeven van het echte werk. Onder leiding van een clubtrainer kon je zelf eens schieten op de goal en vette tricks leren. Ook leer je passen, dribbelen en basisvaardigheden. Als je het leuk vond, mocht je ook het keeperspak eens aan doen en een leuke foto maken.

Gedurende de gehele dag werden er jeugdwedstrijden gespeeld dus er was genoeg te zien. In de ochtend speelde de Jongste Jeugd (F/E/D-teams), rond het middaguur de jongere junioren (C/B-teams) en in de namiddag de oudere junioren(A-teams).

Het was deze dag ook Super Saturday! Dat betekent dat zowel de Jongens A1 (om 16:00u) als de Meisjes A1 (om 17:45u) thuisspeelden. Spectaculair hockey was dus gegarandeerd. Deze wedstrijden werden omgeven met extra sfeer door de aanwezigheid van een DJ,

Foto’s door © Hennie van Diest