Omroep Lingewaard

Open Eetcafés starten nieuw initiatief ‘Bemmels afhaalpunt’…

Samen eten en koken blijkt een populaire bezigheid. De Open Eetcafés, een initiatief van buurtbewoners in samenwerking met Stichting Welzijn Lingewaard, lopen als een trein. In verschillende kernen van Lingewaard koken groepjes van 4 tot 6 vrijwilligers iedere week een gezonde en afwisselende maaltijd voor zo’n 24 inwoners van die kern. Het is er altijd gezellig en smaakvol.

Nog steeds melden er zich vrijwilligers die graag iets met hun hobby koken willen doen. Nu de Eetcafés voldoend bemand zijn, hebben ze iets nieuws bedacht; ‘Bemmels afhaalpunt’.

Inwoners van Bemmel kunnen nu ook een keer per week een maaltijd af komen halen in de Cuperstraat. Door de installatie van de nieuwe keuken, mede dankzij financiering van het Oranje Fonds, kunnen de vrijwilligers op maandag een afhaalmaaltijd maken.

Voor € 4,- kunt u op maandag 13 maart tussen 17.00-18.00u met een eigen bakje komen om een maaltijd af te halen. Men moet vooraf inschrijven via het Meldpunt. Dat kan op maandag t/m donderdag tussen 10.00 en 16.00 u via tel: 088 – 255 2555.
Wilt u meer informatie dan kunt u contact opnemen met Wil vd Hurk tel. nr. 088 255 25 50 of email: [email protected]