Omroep Lingewaard

Openingsweekend TheaterKerk Bemmel met veel activiteiten…

Op vrijdag 28 oktober wordt de TheaterKerk Bemmel officieel geopend voor genodigden en vrijwilligers. Het gehele weekend zijn er veel activiteiten voor het publiek. Op zaterdag 29 en zondag 30 oktober is er open huis met tal van workshop en presentaties. Op zaterdagavond is er een daverend openingsfeest met de band Boundless en op zondag een hilarische kindervoorstelling van en door Jochem van Gelder.

De TheaterKerk opening is een happening waarmee Bemmel geschiedenis schrijft; niet eerder gebeurde het, dat een miljoenenproject met particuliere gelden gerealiseerd werd en het extra speciale aspect is dat de helft van de bouwuren door vrijwilligers gemaakt zijn. Bemmel viert terecht groot feest, in een concertgebouw voor door en van Bemmelaren. Op zowel zaterdag als zondag vinden er tal van optredens, workshops en presentaties plaats van veelal Bemmelse gezelschappen. Dat varieert van Harmonie UDI tot Teejaater Pan en van koor Meander tot de Double Cross bluesband. Kom gerust een kijkje nemen. Het programma staat op de website.

Swingende openingsavond met de band Boundless
Onze eigen Bemmelse nationale ‘Allround Coverband Boundless’, gaat de eerste muzikale feest-, dans- en geniet dag in de splinternieuwe TheaterKerk daverend afsluiten met een rockend en swingend optreden, zoals alleen Boundless dat kan.
Boundless stal al de show bij optredens door het hele land: op de Eurekaweken in Rotterdam, bij de ‘Heeren van Amstel’ en op talloze andere plekken. Ze spelen spetterende covers van Amy Winehouse, Anouk, Aretha Franklin tot medleys van Doe Maar tot Racoon, Stevie Wonder tot Tina Turner. Boundless, geen band kan ons eerste grote muziekfeest in de TheaterKerk beter en onvergetelijker maken.

Kaarten kosten € 5,00 en zijn te bestellen via de TheaterKerk website.

Jochem van Gelder speelt kindervoorstelling
De eerste familievoorstelling in onze splinternieuwe TheaterKerk wil je niet missen. Op zondag 30 oktober om 16.00 uur zal Jochem van Gelder (bekend van o.a. het programma Praatjesmakers) op de planken staan. Deze grote kindertelevisie meneer weet kinderen, ouders, opa’s en oma’s in hun eigen verhaal te laten groeien.
Verboden Voor Ouders (van 4 tot 204) is zijn allereerste theatervoorstelling speciaal voor kinderen… mét hun opa’s en oma’s, denderend cool gebracht door Jochem en Ron Bons!
Vanuit een heerlijke theaterstoel kunnen kinderen, opa’s en oma’s 75 minuten kijken, ervaren en meedoen, met gezellige, spannende en hilarische momenten. Die hele mooie, speciale band tussen opa’s, oma’s en hun kleinkinderen wordt bekeken, gevoeld en bezongen. Herinneringen worden opgehaald en gedeeld. Ouders zijn overigens ook van harte welkom!

Kaarten kosten € 5,00 en zijn te bestellen via de TheaterKerk website.

Alle informatie is te vinden op www.theaterkerkbemmel.nl
jochem-van-gelder-ron-bons_theaterkerk-bemmel