Oranje onder 17 speelt gelijk tegen Noord-Ierland

Het Nederlands elftal voor spelers onder 17 jaar heeft de tweede wedstrijd in de eliteronde gelijk gespeeld. In de eerste helft was Nederland de bovenliggende partij en kwam het team van KNVB-coach Maarten Stekelenburg in de 28ste minuut op voorsprong. Donyell Malen was de doelpuntenmaker. In de tweede helft kwamen de Noord-Ieren via Shane Lavery in de 73e minuut op gelijke hoogte.

Door de het gelijkspel tegen Noord-Ierland blijft Oranje onder 17 nu tweede in de poule achter België. Zij wonnen ook de tweede wedstrijd met 4-0 van Georgië en blijven hierdoor eerste in de poule. Dinsdagavond speelt Oranje onder 17 de laatste en beslissende wedstrijd in de poule tegen België. Om 19.00 uur wordt afgetrapt op het veld van RKSV Schijndel in Schijndel.