Omroep Lingewaard

ParticipatiePunt Gendt organiseert Koffieplus ‘Effe d’r uut!’…

Woont u nog zelfstandig thuis en wordt het moeilijker om contacten te onderhouden, dan is de maandelijkse Koffieplus een welkom uitstapje. ‘Effe d’r uut’ en samen koffie drinken, andere mensen ontmoeten, gezellig bijpraten!

Dit kan voortaan iedere derde dinsdag van de maand van 10.00 – 15.00u in het Hof van Breunissen, Kloosterplein 4 in Gendt. Voor € 8,- krijgt u daar ook een lekkere warme maaltijd bij.

De Koffieplus ‘Effe d’r uut’ wordt georganiseerd door medewerkers van het ParticipatiePunt i.s.m. Rijn Waal Zorggroep. De ParticipatiePunten zijn contactpunten waar vrijwilligers, ondersteund door Stichting Welzijn Lingewaard, inwoners op weg helpen met vragen over wonen, welzijn of (vrijwilligers) werk. Ook organiseren zij samen met inwoners leuke activiteiten waar iedereen aan mee kan doen.

Kijk op onze website voor een ParticipatiePunt bij u in de buurt en openingstijden: www.swlingewaard.nl, onder het kopje ‘Actief in wijk en buurt’.

Voor informatie over de Koffieplus kunt u bellen met het ParticipatiePunt Gendt, tel: 088 255 25 10

Aanmelden kan tot de laatste zondag voor de eerstvolgende Koffieplus bij:

Henny Campschroer: 0481 421 758 of Rijn Waal Zorggroep: 0481 421 338.

Als u geen eigen vervoer heeft, maak dan gratis gebruik van de e-car. U wordt thuis opgehaald en na afloop weer teruggebracht. Reserveren? Bel: 06 19 19 28 82.