Omroep Lingewaard

Popkoor 2000 met “Out of the Jukebox”

Op 3 en 4 november hield Popkoor 2000 haar tweejaarlijkse concert. In liefst drie voorstellingen kwam een prachtige selectie van de TOP2000 voorbij.

Popkoor 2000 is al 18 jaar een begrip in Bemmel en omstreken. Elke twee jaar zet het koor een grote show in elkaar. Dit jaar compleet met een geweldige liveband. ‘Out of the Jukebox’ staat voor de interactie die Popkoor 2000 wil aangaan met het publiek. Want ditmaal staat de keuze van het publiek centraal. Speciaal voor haar publiek heeft Popkoor 2000 de Jukebox gevuld met prachtige nummers. Het is een gevarieerd geheel van gouwe ouwe tot recente popsongs.

Met één druk op de knop werd het publiek meegenomen in nieuw muzikaal landschap. Popsongs die doen denken aan de tijd dat u op uw kamertje dat ene singeltje grijs draaide. Of waar u gisteren nog stiekem een danspasje op maakte tijdens het inpakken van de vaat.

Zoals iedereen van Popkoor 2000 gewend is, meerstemmig gezongen en met een wervelende muzikale show. Het koor was niet te stoppen deze avond. Dat was te merken aan het afsluitende nummer “Don’t stop me now” van Queen, waar de ontlading loskam met een vlammend applaus.

Foto’s Rezie Leenders