Omroep Lingewaard

Presentatie E-car tijdens Zorg/Welzijnsmarkt Gendt zondag 11 september…

Eindelijk is het zover; dankzij de inspanningen en de hulp van vele mensen, organisaties, instellingen en bedrijven gaat de electrocar rijden in Gendt! Met dit project heeft Gendt laten zien waar ze groot in kan zijn en dat allemaal voor de oudere en minder mobiele mensen in Gendt.
Tijdens de Zorg/Welzijnsmarkt in Providentia op 11 september (tussen 11.00-16.00u) in aanwezigheid van de wethouder, zal rond 12.00u de e-car feestelijk binnen gereden worden onder begeleiding van de Harmonie. Hierna zal de overdracht van de e-car door het Team Gendt Mobiel aan het Participatiepunt Gendt plaatsvinden. Ook zullen de vrijwillige chauffeurs voorgesteld worden. Vanaf 14.00uur kunnen er proefritjes gemaakt worden.

Het geld voor de e-car is bij elkaar gefietst door Team Gendt Mobiel, een groep enthousiaste mannen en vrouwen uit Gendt, aangevuld met sponsoren, de gemeente Lingewaard en de stichting Steunfonds Gendt/Doornenburg. Vanaf maandag 12 september zal de electrocar dagelijks gaan rijden in Gendt, van 9.30u tot 17.30u. Mensen die vervoer nodig hebben kunnen bellen met de dienstdoende chauffeur om een afspraak te maken via telefoonnummer: 06-19 19 28 82. Het is fijn om dit een dag van te voren te doen. Mensen die gebruik maken van dit vervoer kunnen een vrijwillige bijdrage geven. Dit geld zal gebruikt worden voor onderhoud.

Wees erbij en getuige van waar een klein dorp, met behulp van heel veel mensen, toe in staat is!
e car1