Omroep Lingewaard

Repair Café Huissen en ANWB samen sterk voor goede fietsverlichting!

De dagen worden korter, fiets u nog zonder of met kapotte verlichting? Kom dan zaterdag 3 december naar de speciale editie van het Repair Café in Huissen. Stichting Repair Café en toeristenbond ANWB werken samen om het fietsverkeer veiliger te maken. De ANWB heeft een toolkit vol gereedschap en materiaal aan het Repair Café geschonken om fietsverlichting te repareren. Dat gebeurt in het kader van de ANWB Lichtbrigade (sinds 2014).

Deze jaarlijkse campagne wijst fietsers in de herfst, als het eerder donker wordt, op het belang van goede fietsverlichting. En biedt hun de mogelijkheid hun eigen fietslampen na te kijken, zodat ze straks goed zichtbaar zijn. ANWB Lichtbrigade trekt vanaf 1 oktober 2016 weer het land in. De afgelopen jaren hebben zij mooie resultaten behaald en daarmee het fietsverkeer in de donkere maanden veiliger gemaakt. Kijk voor meer informatie op: http://www.anwb.nl/verkeer/lichtbrigade

Heeft u deze speciale editie van het Repair Café in Bemmel op 12 november gemist, dan kunt u op zaterdag 3 december in Huissen terecht.

Repair Café Huissen – 3 december 14.00u -16.00u, Lange Kerkstraat 17