Rest Vierde Klasse voor Jonge Kracht

De nacompetitie heeft voor Jonge Kracht niet veel opgeleverd. De wedstrijden tegen SCE hebben niet geresulteerd in klasse behoud. De 2-0 nederlaag in Nijmegen afgelopen donderdag gaf al aan dat het moeizaam zou gaan worden. De wedstrijd thuis moest dus gewonnen worden. In de 1e minuut had het eigenlijk al 1-0 moeten zijn, echter Abdulla Sprenkel miste een prachtige kans voor Jonge Kracht en raakte het hout. In de 7e minuut werd terecht een doelpunt afgekeurd wegens een handsbal van Nicky Sander die hier ook geel voor kreeg.
Er waren genoeg kansen voor Jonge Kracht, maar ook voor SCE. In de 43e minuut maakte de net ingevallen Kaj Dreis van SCE in de kluts 1-0. Op slag van rust was het Tijs Jansen van Jonge Kracht die met ’n pegel de 1 -1 op het bord liet zetten.
Na de rust waren er kansen voor Jonge Kracht, ze kwamen vaak voor het doel van SCE, maar raakten vooral de paal of de lat. Ook SCE kreeg kansen, maar kon deze niet omzetten in doelpunten.
De spelers hebben hard gewerkt en alles geprobeerd, maar het mocht niet baten. Het is nu uitrusten aldus Tom v/d Velden. Of hij doorgaat kon hij nog niet aangeven, eerst vakantie.
Voor Jonge Kracht is het volgend seizoen 4e Klasse met mooie derby’s in de Betuwe
Tekst: Alex Hubers / VV Jonge Kracht