Omroep Lingewaard

RoParty: feesten en swingen voor het goede doel

Een van de meest swingende bands treedt op. Evenals een surprise dj. Dansen en meezingen met een extra goed gevoel, want voor het goede doel. Want dat is de RoParty op zaterdag 18 maart a.s. in De Buitenpoort. Georganiseerd door Team 031 Lingewaard.

Dat team heeft al negen keer met succes aan de RoPaRun meegedaan. Een estafetteloop van meer dan 500 kilometer van Parijs en Hamburg naar Rotterdam waarbij mensen, in teamverband, een sportieve prestatie leveren om op die manier geld op te halen voor mensen met kanker. Dit jaar is de Roparun van zaterdag 3 tot en met maandag 5 juni.

Swingen
Team 031 Lingewaard bestaat uit 21 personen; acht lopers, vier fietsers, vijf chauffeurs, twee fysio’s en twee masseuers/cateraars. Ze haalden eerder al geld binnen met onder meer een minirun, sponsorloop en statiegeldactie. Op 2 april tijdens Lentekriebels in Angeren volgt nog een spinningmarathon.
Voor het feest RoParty (een primeur!) stelt de Buitenpoort in Huissen haar grote zaal beschikbaar en biedt het een welkomstdrankje en hapjes aan.

Het team heeft een –surprise- dj en de swingende topband Cold Beverage (foto) weten te strikken.
Dus steun dit geweldige initiatief en/of kom zaterdag 18 maart vanaf 20.30 uur naar de RoParty, heb je er zelf ook nog eens direct plezier van! 😉 De entree? Tien euro en dat is dus is inclusief welkomstdrankje en hapjes!