Omroep Lingewaard

Rots & Water training voor kinderen met ADHD en ASS…

Naast de vertrouwde Rots & Water training, is er nu ook een training speciaal voor kinderen met ADHD en ASS (Autisme Spectrum Stoornis). We werken in kleinere groepen en hebben hierdoor meer aandacht voor de deelnemers. Is jouw kind gebaat bij een training waardoor hij/zij weerbaarder wordt? Geef je kind dan nu op voor Rots & Water!

Bij Rots & Water leer je zo sterk te staan als een rots en mee te bewegen als water. We gaan aan de slag met het verbeteren van zelfbeheersing, zelfreflectie, zelfvertrouwen, communicatieve en sociale vaardigheden. Daarnaast zijn het leren maken van eigen keuzes en het leren gaan van een eigen weg belangrijke thema’s.

Door mee te doen aan de vierdelige Rots & Water training in een kleine groep, leer je steviger in je schoenen te staan, zodat je beter voor jezelf kunt opkomen. Dit doen we door een combinatie van  fysieke oefeningen en groepsgesprekken. De training is geschikt voor jongens en meiden uit groep zeven en acht. 

De volgende serie van vier trainingen, speciaal voor kinderen met ADHD en ASS, start op 9 mei (iedere donderdagmiddag) van 16.00 – 17.00 uur in Bemmel. Deelname aan deze cursus is gratis, Heb je vragen of twijfel je nog, neem contact op met trainer Kaj Dreis: 06 13826608 of bel het Meldpunt van SWL: 088 255 25 55.